Wat is Slimmer?

Veel mensen vinden het lastig om zelfstandig aan de slag te gaan met gezonder leven. Het SLIMMER programma helpt hierbij. 

Ons begeleidingsteam ondersteunt u bij het aanpassen van uw voedingspatroon en beweegpatroon. Dit begeleidingsteam bestaat uit Maaike van der Graaf (diëtist), Meta Rooding (fysiotherapeut) en Rutger Top (leefstijlcoach). Dit programma is een samenwerking van Careyn, Fysio Bewust en Buro Sherpa. 

Naast meer bewegen en gezondere voeding is er aandacht voor meer aspecten van een gezonde leefstijl, zoals gezond slapen en het verminderen van stress. 

Het programma is deels individueel en deels in een groep. Uw huisarts of praktijkondersteuner kan u meer vertellen over het programma en of u in aanmerking komt.

 

functional imagery training FIT cursus gesprekstechnieken

Ervaringen van deelnemers

Meedoen

Belangrijk om te weten voor u deelneemt is:

  • Slimmer is een leefstijl programma voor volwassenen met overgewicht (BMI 25-30) en een verhoogd risico op type 2 diabetes of hart- en vaatziekten en volwassenen met obesitas (BMI 30-40).
  • Motivatie is erg belangrijk! 
  • Voor deelname is een verwijzing van de huisarts is nodig.
  • De kosten voor het SLIMMER programma worden in de meeste gevallen geheel vergoed vanuit de basisverzekering. 

Twee jaar begeleiding van een diëtist, een fysiotherapeut & leefstijlcoach. Het eerste half jaar is intensief, daarna bekijkt u samen met het GLI Team hoe u uw gezonde leefstijl kunt blijven volhouden.

.

functional imagery training workshops

Stel je vraag over Slimmer

06 41240508

Email rutgertop@gmail.com