Videomateriaal over FIT

Dr. Linda Solbrig heeft verschillende video’s gemaakt waarin ze Functional Imagery Training uitlegt en demonstreert. Hieronder vind je een selectie van verschillende van deze video’s.

Selectie van video's over Functional Imagery Training

Podcast met Sergio van der Pluijm

Sergio van der Pluijm, auteur van de boekenreeks Coachen 3.0, heeft Linda gesproken in zijn podcast over coachen. Met zijn nieuwsgierige blik ondervraagt hij Linda over de techniek.

Ingekorte FIT-sessie

Voor de University of Plymouth heeft Linda een aantal video’s opgenomen om te demonstreren hoe een FIT-sessie eruit ziet. In deze video zie je een ingekorte FIT-sessie zoals Linda die geeft. Deze sessie is gericht op gewichtsverlies. 

Cravings Buster

De Cravings Buster is een populaire oefening bij clienten omdat het veel mensen helpt om hun hunkeringen onder controle te krijgen. In deze video wordt een demo gegeven van deze oefening. 

Thuis oefenen

Bij Functional Imagery Training is het belangrijk om thuis te oefenen met imaginaties (inbeeldingsoefeningen). In deze korte video wordt uitgelegd hoe je dat kunt doen. 

De wetenschappelijke basis van FIT

In deze video geeft Linda een korte uitleg over het onderzoek achter Functional Imagery Training en de theorie waarop het gebaseerd is. 

Workshop of training volgen?

Wil je een workshop of training volgen om meer te leren over Functional Imagery Training? Of wil jij juist meer leren over Motiverende Gespreksvoering om de basis te leggen voor goede sessie? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor workshops of de opleiding tot FIT-Practitioner.

functional imagery training workshops

We horen graag je vraag

06 41240508

Email rutgertop@gmail.com